3D blinker

3D-figurer tas inn på bestilling! Jeg har tilgang på en rekke av verdens ledende merker, gjennom mine leverandører. Send meg e-post på post@buebua.no med ønsker, forespørsler og bestillinger.

Sjekk tilgang hos leverandør:

- JVD Archery

- S.S.A. Archery

 

Klubb?

Jeg har jobba en del med klubber, og er alltid behjelpelig med å skaffe de målene dere vil ha. Dersom det er rom for å lage en litt bedre pris, gjør jeg selvsagt det for klubbene.

 

 

Her finner du 3D figurer og 3D-dyr til bueskyting. 3D-skyting er en form for bueskyting som kan bedrives både med compound bue, langbue og recurve bue, og skytegrenen går ut på å skyte på 3D figurer i naturlige omgivelser. Fantastisk aktivitet for hele familien, og et must for alle som vil på buejakt!

3D-skyting er den ultimate formen for trening til buejakt, samtidig som det er en form for bueskyting som er svært underholdende for bueskyttere i alle aldre, uansett om de er interessert i jakt eller ikke. Det som er unikt med 3D skyting er at du er på skogen, med en mengde naturlige hindringer, avstandene er som regel ukjente, og poengringene er usynlige uten kikkert. Dette krever stor grad av konsentrasjon fra bueskytteren, samtidig som at det ofte er lettere å oppnå poeng enn ved skiveskyting. Prøv 3D skyting i dag!