Klubb, forening, forbund eller bedrift?

Har du behov for målmateriell eller buer til klubben? Skal du holde et stevne og trenger utstyr? Arrangerer du events, eller trenger du underholdning til dine kunder eller gjester?

Jeg hjelper dere gjerne!

BueBua hjelper deg og din klubb, bedrift eller forening med alt av utstyr innen bueskyting. Om det er et stort stevne som trenger målmateriell eller premier, en nystartet klubb som trenger utstyr, eller en bedrift som vil arrangere archery-tag, så kan BueBua hjelpe, og jeg gir ekstra gode priser til slike formål.

Send en e-post til post@buebua.no, så tar vi det derfra!

 

Målmateriell og 3D-dyr til klubber, lag, foreninger og forbund:

Her er jeg gjerne så snill på priser som jeg kan være, og kommer gjerne med pristilbud. Det er veldig mye arbeid å innhente et slikt tilbud, og jeg går med på meget lav profittmargin, og ønsker derfor ikke være en del av ei "budrune" eller en "priskrig" :-) Handle gjerne hos meg, men stol på at prisene dere får er gode. Jeg tjener ingen penger på salg til klubb. Det jeg kan love, er den raskeste responsen og den beste oppfølgingen i hele bransjen. 

Det som er viktig å understreke med målmateriell, er at frakt fra leverandør kan variere fra mildt til vilt, og derfor vil jeg sjekke fraktpris på forhånd. Generelt er det to modeller å operere etter.

- Varer som kan sendes i esker fra leverandør (gjerne under 120cm utvendig mål i eske) er mye rimeligere enn pallefrakt, og vil medføre at jeg kan gi en noe lavere pris. Dette gjelder en god del 3D dyr, og matter inntil ca 1m.

- Må frakten på pall, lønner det seg å samle opp en stor bestilling, så vi får fylt en hel pall, eller flere. Eventuelt får sendt en bil.

I en del tilfeller vil mine leverandører kunne sende store varer direkte til dere. 

 

Uansett, ta kontakt! Jeg hjelper dere.